Hirdetés

1650 milliárd dollárra perli a RIAA a letöltőoldalt

|

Az Amerikai Hanglemezkiadók Szövetsége (RIAA) darabonként 150 ezer dollárt követel az AllofMP3 zenei letöltőoldaltól az utóbbi időben eladott 11 millió szám után. A hírek szerint az orosz alperes nem rémült halálra.

Hirdetés

Elsőként a Washington Post múlt heti beszámolója addta hírül, hogy a RIAA keresetet nyújtott be az AllofMP3.com és allTunes.com oldalakat birtokló, Mediaservices nevű orosz cég ellen, mivel véleményük szerint jogosulatlanul árulták a sokmillió, szerzői jog által védett zenei tartalmat. A New York-i bíróság elé vitt ügyben felperesként szerepel az Arista Records, a Warner Bros. Records, a Capitol Records és a UMG Recordings is. Az AllofMP3.com tavaly június és október között körülbelül 11 millió különböző zeneszámot értékesített, ez pedig a keresetben szereplő darabonkénti 150 ezer dollárral számolva 1650 milliárdos követelést jelent.
Tovább>>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)