Hirdetés

1666: Amsterdam - még van remény a megjelenésre

|

Beteljesedni látszik a 1666: Amsterdam sorsa. A következő hetekben kiderül, min dolgozott az elmúlt évben a Ubisoft egykori nagyágyúja.

Hirdetés

Patrice Désilets élete elég kalandos volt egy évvel ezelőtt. Miután a Ubisoft felvásárolta a THQ Montrealt, Patrice-t szinte hetente rúgták ki és vették vissza a kiadónál, miközben az 1666: Amsterdam tulajdonjogait táncolták körbe, hol elkaszálva, hol újraélesztve, hol felfüggesztve a projektet.

A feleknek végül sikerült megállapodniuk, a versenyjogi szerződés értelmében pedig Désilets nem vihette máshová az IP-t, hogy ezzel ne károsíthassa meg a kiadót. A szerződés e hét péntekén lejár, így az 1666: Amsterdam sorsa is napvilágra kerülhet, és mivel Désilets folyamatosan ezen dolgozott az elmúlt egy évben, akár valami izgalmas is kisülhet a dologból.

Superannuation már utána is kérdezett a dolognak Twitteren, a fejlesztő pedig azt válaszolta, hogy a következő hetekben nagy valószínűséggel lesz majd mit megmutatnia, legalábbis gőzerővel dolgozik a projekten. Désilets egyébként már április 9-én is az írta, hogy "egy hónap van hátra", és bár akkor még nem igazán tudtuk hová tenni az üzenetet, mostanra összeállt a kép. Kíváncsian várjuk a fejleményeket, tudnánk még időt szakítani egy történelmi RPG-re.

Ti mit gondoltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)