Hirdetés

[Vége] Élő GameTár - fókuszban a Need for Speed: Most Wanted

|

Most jó a nagy port kavart játék, vagy rossz? RG-től erre is választ kaptok. Kérdezzetek bátran.

Hirdetés



Hosszabb ideje már annak, hogy élő GameTárral jelentkeztünk, de RG olyannyira szerette volna veletek megvitatni a Need for Speed: Most Wanted pozitív és negatív tulajdonságait, hogy nem tudtunk ellenállni a felénk villantott kiskutya-tekintetnek, így megkapta áldásunkat a "Nem tíz perc után kell ítéletet mondani egy játékról" fedőnevű hadművelethez.
Este hatkor, azaz 18:00-kor indul a bevetés, amire előreláthatólag EndreMan is elkíséri. Ha sikerül kiparancsolni őket a lövészárokból, akkor talán Nightwolf, Paca és Chava is elképzelhető, mint szakértő, vagy épp hozzá nem értő kibic, akit a kérdések felolvasására kárhoztattak.
Szóval tessék érdeklődni bátran, RG mindenkinek válaszol.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)