Hirdetés

18 percen át nézhetjük, mennyire gyönyörű a Forza Motorsport

|

A Microsoft megmutatta az új Forza Motorsport játékmenetét.

Hirdetés

Sokat kellett várnunk, de hosszú idő után újra játszhatunk majd Forza Motorsport játékkal - a sorozat 2017-ben megjelent, szám szerint hetedik része sajnos a lejárt licencek miatt 2021 szeptembere óta már csak azoknak elérhető, akik korábban megvették, mindenki más legfeljebb az Assetto Corsától kaphatott hasonló élményt.

Október 10-én viszont érkezik a rebootnak is beillő következő epizód, amiből most 18 percnyi játékmenetet tett közzé a hivatalos csatorna.

Hirdetés

Ebben a játék elejét láthatjuk, azt, ahogy az újraalkotott Maple Valley-n, a fiktív japán Hakone pályán, illetve a Grand Oak Raceway-en körözget egyebek mellett a 2024-es Chevrolet Corvette E-Ray. Megnézhetjük az autókat kívülről és belülről is, nehéz lenne nem szeretni, amit látunk. Betekintést kapunk továbbá a testreszabási lehetőségekbe is.

A Forza Motorsport a megjelenése napjától kezdve elérhető lesz a Game Passban, PC-re és Xbox Series konzolokra egyaránt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)