Hirdetés

18000 Bioware account - meghackelve!

|

Úgy látszik ez egy ilyen hét - minden játékkiadónak készülnie kell, mert a héten lecsapnak a hackerek.

Hirdetés

Ez a szám azt jelzi, a hacker mennyi EA Account adataihoz jutott hozzá egy tíz éves közösségi szerveren keresztül, amely a fórumhoz kapcsolódott. 

Anyagi információkat nem tároltak itt, de felhasználói nevek, jelszavak, e-mail címek és születési adatok kiszivárogtak. 

Aaryn Flynn, a Bioware edmontoni Studiójának igazgatója az alábbiakat mondta: "Június 14.-én megtudtuk, hogy egy hacker meg nem engedett módon elérést szerzett egy tíz éves Bioware közösségi szerveren keresztül, amely a Neverwinter Nights fórumokhoz csatlakozott." 

"Azonnal megtettünk mindent, hogy felhasználóink adatait megvédjük és felmértük a kiszivárgás komolyságát. megállapítottak, hogy egy bankkártya adatai sem kerültek ki."

"Az a 18000 felhasználó, akinek az adataihoz hozzájutottak a hackerek igen kis része a Bioware közösségnek. Akikkel megtörtént a baj, azokat már értesítettük, hogy reseteljék jelszavaikat, illetve arról, hogy leállíttottuk az accontjukat." 

"Amennyiben nem kaptál tőlünk levelet és az EA jelszavad jól működik, akkor nem voltál a 18 ezer károsult között." 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)