Hirdetés

20 év után távozik az Xbox egyik legismertebb arca

|

A Major Nelson néven ismert Larry Hryb két évtizedet húzott le a Microsoftnál.

Hirdetés

Jellemzően a legtöbb nagy céghez vagy márkához tudunk valamilyen arcot társítani, ez lehet egy olyan excentrikus tulajdonos, mint Elon Musk (Tesla, Space X stb.), vagy egy nem éppen körülrajongott, ám annál eredményesebb ügyvezető, mint Bobby Kotick (Activision Blizzard). Természetesen az Xboxnak is megvannak a maga ismert arcai, az élen Phil Spencerrel, a Microsoft Gaming első számú emberével, de Sarah Bond (az Xbox alelnöke) és Matt Booty (az Xbox Game Studios feje) is egyre többször szerepel a nyilvánosság előtt. Aaron Greenbergről, a marketingrészleg vezetőjéről nem is beszélve.

És persze ott van Major Nelson, azaz Larry Hryb, az Xbox  programigazgatója, az Inside Xbox podcast házigazdája, akivel az Xbox Live és a Game Pass kapcsán találkozhatott rendszeresen a rajongótábor, és persze ott volt a konzolgyártó szinte minden rendezvényén.

Hirdetés

Major Nelson már tegnap arról írt a Twitteren, hogy egy ideig ritkábban fog posztolni, mivel új projekteken dolgozik, aztán ebből lett mára az a bejegyzés, amelyben az elmúlt 20 évért elsősorban annak a több millió játékosnak mondott köszönetet, akik befogadták őt az életükbe. Természetesen nem feledkezett meg az xboxos kollégákról sem, akik szintén a Twitteren búcsúztak tőle.

Hogy pontosan milyen projektekre utalt korábban, arról nem írt, ám azt megosztotta a közösséggel, hogy mindenek előtt szeretne időt tölteni a családjával és élvezni a nyarat Seattle-ben.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)