Hirdetés

20 millió eladott Vista

|

A Windows Vista-t senkinek se kell bemutatni, köszönhetően a komoly reklám kampánynak és marketingnek. A komolyabb gépigénye ellenére a Microsoft új operációs rendszere a vártaknál népszerűbb az eladások szempontjából. Hétfőn az eladások elérték a 20 millió darabot.

Hirdetés

2001-ben a Windows XP debütálásakor az előd gyengébben teljesített az eladások tükrében, mint a Vista, szám szerint az XP-ből 17 milliót adtak el 2 hónap alatt. Az elért számmal Remondban is elégedettek. "Ez egy erős és elvárt kezdés volt", nyilatkozta Bill Mannion, a Windows termékek marketing igazgatója. Ehhez természetesen nem árt figyelembe venni, hogy 2001-ben 51 millió PC talált gazdára míg ebben az évben 96 millió.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)