Hirdetés

20 millió eladott Wii, 40 millió eladott DS Európában

|

A Nintendo nem csak Japánban hódít, hanem konzoljaival a világ többi országában is tud érvényesülni.

Hirdetés

Igaz, kicsit később ugranak az eladási mutatók a 10 milliós álomhatár fölé, de azért szerencsére be tudunk számolni újabb és újabb rekordokról. A Nintendo Wii eladásai meghaladták a 20 millió darabot, míg a DS-ből már 40 millió fogyott, ezzel a világ legkelendőbb konzoljává vált.

Emellett az európai Wii tulajdonosok majdnem felének a birtokában van egy Wii Fit vagy Wii Fit Plus, számszerint 9.6 millió példányt adtak el. A DS 2005. március 11-én debütált az öreg kontinensen, tehát majd' 5 év alatt talált gazdára a 40 millió darab, a Wii-nek a 20 millió kevesebb, mint három év alatt sikerült. Csak így tovább!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)