Hirdetés

2005 digitális vívmányainak TOP 20-as listája

|

A 2005-ös évre visszagondolva bizony elég sok minden történt. Fejlődött a technika és ennek köszönhetően fejlődtek a grafikai, multimédiás megoldások is. Most ezen korszakalkotó alkotásoknak a Top 20-as listáját írta össze a CGSociety. A lista készítésekor a leginnovatívabb és a "legbelevalóbb" alkotásokat vették nagyító alá. Az oldalukon természetesen elolvashatjátok a véleményüket és azt, hogy mi alapján döntöttek. Lássuk hát, hogy mire fogunk mindenképp emlékezni 2005-ből: 20. Final Fantasy VII: Advent Children 19. Pixar LPics Interactive Lighting System 18. SOFTIMAGE | FACE ROBOT 17. Autodesk 3ds Max 8 16. Maxwell Render 15. Beindult a CGSociety 14. The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe 13. Softimage XSI 5.0 12. Sin City 11. Star Wars Episode III: Revenge of the Sith 10. Alias Maya 7 9. XBox 360 8. Az Apple áttér Intel processzorokra 7. Pixar RenderMan Maya-hoz 6. A kétmagos proci általánossá vált 5. King Kong 4. Teret nyert a 64 bites processzortechnológia 3. Az Adobe felvásárolta a Macromedia-t 2. A Pixologic ZBrush folytatja gyakoriságát 1: Az Autodesk felvásárolta az Aliast

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)