Hirdetés

2009 Top 5 - GS Live adások

|

Folytatjuk a GameStar 2009-es leg-leg-legjeinek felvonultatását. Következzenek a legnézettebb GS Live adások!

Hirdetés

A hazánkban példa nélkül álló élő GS Live adás október 15-én jelentkezett először, és a mostani szünetet leszámítva hétről-hétre, élőben hozta el a játékvilág újdonságait, miközben számtalan hazai hírességet látott vendégül. Nem is csoda, hogy ennyire büszkék vagyunk rá.


Bár megadatott volna, hogy a tegnapi Top 10 Flash játékok cikkünk analógiájára most is a tíz legnézettebb GS Live adást osszuk meg újra veletek! Ám mivel annyi adásunk még nem volt, így maradtunk egy egyszerű 2009 Top 5 felállásnál. A páratlan technológiának köszönhetően minden GS Live adásunk rögzítésre kerül, ami lehetővé teszi, hogy a lemaradtak utólag is megtekintsék azokat. Ennek is hála, hogy debütáló adásunk tizensokezer nézőjével 2009-ben az első helyen végzett. De ne szaladjunk ennyire előre! Következzenek 2009 legnézetteb GS Live adásai, emelkedő nézőszámsorrendben. (Én találtam ki. Jó, nem?)


5. World Cybergirl Adás - November 12.

Szertefoszlott a sztereotípia, miszerint aki játékos csakis kövér, egész nap a gép előtt kockuló, magába forduló, pattanásos férfi lehet. Hazánk legjátékosabb szépségei bebizonyították, hogy a műköröm sem szabhat gátat a a videojátékok iránti szenvedélynek. A World Cyber Girl 2009 döntőseivel készült adás 6796 nézővel az ötödik 2009-ben.


4. Modern Warfare 2 és Dragon Age - November 5.
BZ épp hogy Londonban nyert egy rakás pénzt a Dragon Age: Origins buliján, hazaérve egyből a kamerák elé pattant, és megosztotta velünk kinti élményeit. Második vendégünk Mocsy volt, akinek nemes küldetése hogy minél több Modern Warfare 2-t forgalmazzon Magyarországon. 7549 néző, negyedik.


3. Budapest Game Show 2009 - Október 22.
Vígh Attila és Tóth Gábor a BGS 2009 szépségeiről meséltek, s mint utólag kiderült igazuk volt. Témánk volt még a Forza 3 és az Assassin's Creed 2, amely kapcsán mazur osztotta meg felbecsülhetetlen értékű gondolatait. 8262 nézővel ez az adásunk 2009-ben a bronzérmes.


2. Dj Sterbinszky és a DJ Hero - Október 29.
Ha már volt kéznél egy DJ Hero, gondoltuk meghívjuk mellé az ország egyik legismertebb lemezlovasát, Dj Sterbinszky személyében. Nagy örömünkre a zenész elfogadta meghívásunkat, és a kedvünkért még a játékot is kipróbálta. 8346 nézővel a második.


1. GSTV Live első adás - Október 15.
Első adásunk a maga 18528 nézőjével toronymagasan verte a mezőnyt, igaz őt lehet a legrégebb óta megtekinteni. Az élő online adást meghonosító médiatörténeti esemény 2009-ben joggal érdemelte ki az elsőséget, minden tekintetben.

Vigyázat! 2010-ben újraszámolunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)