Hirdetés

2012 legjobb filmjei a januári Gamestar DVD-jén

|

Kicsit merészebben tekintve a jövő felé a CineStar-osok összeállítottak egy PDF-et, melyben a 2012-ben várakozásunkra és pénzünkre legérdemesebb filmeket mutatják be testközelből is.

Hirdetés

A persely-gyilkos felhozatalt szép, míves betűkkel, átlátható, letisztult tartalommal vetítjük elétek a januári legelső nyomtatott GameStar korongján, így rögtön év elején bekarikázhatjátok életetek következő 365 napjára kedvelt filmjeitek premierjét. Nyolc teljes oldalon foglalkozunk 2012 négy legnagyobb blockbusterével, A sötét lovag felemelkedésével, A Hobbit-tal, A Csodálatos Pókemberrel, és A bosszúállókkal. Ha mindez nem lenne elég ínycsiklandozó, akkor íme egy kis adalék: kiemelten foglalkozunk olyan sikervárományos produktumokkal is, mint A feláldozhatók 2, az Amerikai Pite 4, a Prometheus, a Sherlock Holmes 2, vagy éppen a Sötét zsaruk 3.



Fontosnak tartottuk megemlíteni és összefoglalni a 3D-s remake mánia idei versenyzőit, hiszen a harmadik világháború elkezdődött, csak épp dimenziónak hívják: James Cameron újra hadba küldi a Titanicot, a Disney meg sem áll addig, míg A szépség és a szörnyeteg nem kerül a vásznakra és George Lucas is alig várja, hogy a Baljós árnyakból való bevételekben lubickolhasson.

Egy filmnek is száz kritikus a vége: ha szeretnétek tisztában lenni azzal, hogy mire is számíthattok mozi fronton 2012-ben, ne habozatok, gyengéden behelyezve a januári GameStar korongját olvasóitokba merüljetek el a filmvilág legjeinek ígéretes álmában a CineStarnak köszönhetően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)