Hirdetés

2012 legjobbjai az Edge magazin szerint

|

A néha kissé szőrösszívű, de általánosságban véve igazságos Edge magazin sok társához hasonlóan szintén összeállította 2012 legjobbjainak listáját a saját szájíze szerint.

Hirdetés

Talán senkinél nem hat meglepetésként, ha meglátják, hogy mely idei műremeknek ítélte oda az Edge magazin 2012 legjobb játékának díját, hiszen megérdemelten szerepel a dobogó legfelső helyén. Az ominózus lopakodós, egyedi világú és magával ragadó Dishonored olyan címeket előzött be, mint a Far Cry 3, a Borderlands 2, a Guild Wars 2 vagy éppen a The Walking Dead, de az XCOM: Enemy Unknown sem sokkal maradt le az első helyezésről. Mit gondoltok, meglepő az alábbi lista? Mely részeivel nem értetek egyet?

Íme az Edge összeállítása:

    Legjobb játék:

    1. Dishonored
    2. Spelunky
    3. XCOM: Enemy Unkown
    4. Trials Evolution
    5. Super Hexagon
    6. Guild Wars 2
    7. The Walking Dead
    8. Borderlands 2
    9. Journey
    10. Far Cry 3

    Legjobb vizuális megjelenítés:

    1. Journey
    2. Dishonored
    3. Fez

    Legjobb hanganyag:

    1. Beat Sneak Bandit
    2. Sound Shapes
    3. Dishonored

    Az év kiadója:

    1. Ubisoft
    2. Wargaming
    3. Sony

    Az év fejlesztője:

    1. Arkane
    2. ArenaNet
    3. Red Lynx

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)