Hirdetés

2013 első negyedévében érkezik a Steam Box

|

A Valve PC-Konzol megoldása, ami az év elején még csak pletyka szinten járta be az internetet, mára megjelenési dátumot kapott, mely szerint 2013 első felében már a nappalinkban lehet az új gép.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy a Valve egy új konzol megoldást fejleszt, ám akkor még nem sok információval szolgálhattunk az új masináról. Most azonban a Cadred online híroldal információi szerint, a Steam Box 2013 első üzleti negyedévében (Q1) fog megjelenni, a next-gen konzolok debütálása előtt, ezzel felvéve a versenyt a Sonyval és a Microsofttal.
 
Az új konzol valószínűleg a steam egy módosított változatát fogja használni operációs rendszerként és beépített böngészővel is fog rendelkezni, amit kontrollerre fejlesztettek. Természetesen, aki a klikkelgetés szerelmese az használhat egeret és billentyűzetet is a Steam Boxhoz.

 

Végezetül, egy új weboldalt és egy egész pofás kis videót is kaptunk a Valve új megoldásáról, ám ebben még nincs információ magáról a konzolról, hanem inkább csak arról, hogy mi is az elképzelésük vele kapcsolatban és, hogy mire lesz egyáltalán jó.

 

Az már biztos, hogy a jövő év érdekesen fog alakulni a konzolok tekintetében. Nektek mi a véleményetek a Steam Boxról? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)