Hirdetés

15 játék jelent meg ma, mutatjuk, mi miatt kérhettek ki szabadságot

|

Több mint egy tucat új címet dobtak ma piacra, mi pedig összesöpörtük az összeset, hogy biztosan ne maradjatok le egyetlen megjelenésről sem.

Hirdetés

Ahogy korábban már többször előfordult, ma is egy olyan napra ébredtünk, amelyet több kiadó is ideálisnak látott legújabb játékuk premierjére. Tizenöt újdonságnak örülhetnek ma a játékosok, köztük pár akciójátékkal, remasterrel, indie címmel. 

Hirdetés

Dead Alliance (PC, PS4, Xbox One) - Zombiszeletelős multiplayer játékokból sosem lehet elég - legalábbis a Dead Alliance fejlesztői így gondolták, ezért erre még mindig nem elég telített piacra próbálnak betörni. Ha szerettek zombikat halomra ölni és fegyvernek használni, nézzetek rá!

Everybody's Golf (PS4) - Rajzfilmszerű grafikával és csodálatos tájakkal próbálja elvarázsolni a golf szerelmeseit az Everybody's Golf, amelyben csupán pár gombnyomással is tökéletes ütéseket hozhatunk össze. 

Yakuza Kiwami (PS4) - Az első Yakuza játék felújított változata hosszú várakozás után végre a nyugati játékosok számára is elérhetővé válik. 

Mario + Rabbids Kingdom Battle (Switch) - Mario és a Ubisoft nyulai egy meglepően szórakoztató stratégiai játékban találkoznak, ami merít az XCOM játékok harcrendszeréből.

XCOM 2: War of the Chosen (PC, PS4, Xbox One) - A War of the Chosen olyan méretes bővítmény lett, hogy majdnem számozott harmadik részként készítették el a fejlesztők. De nem.

Warriors All-Stars (PC, PS4) - A keleti harcosok nyugatra is ellátogatnak. A Warriors All-Stars a KOEI TECMO Games játékainak legkedveltebb karaktereit rántja össze egy közös bunyóra. 

Absolver (PC, PS4) - Minimális fegyverhasználat mellett is össze lehet hozni remek akciójátékokat, ezt készül bebizonyítani a Devolver Digital az Absolverrel, melyben a harcművészeté a főszerep. 

Pillars of Eternity: Complete Edition (PS4, Xbox One) - A teljes Pillars of Eternity-élményt immár a konzolos játékosok is átélhetik. 

ReCore Definitive Edition (PC, Xbox One) - A ReCore bővített kiadásában a T8-NK Corebottal bővül robotpajtásaink sora. 

Sonic Mania (PC) - A konzolos megjelenés után nem sokkal PC-n is tiszteletét teszi a retro hangulatot idéző új Sonic cím, ami egyébként hatalmas sikert aratott.

Ark: Survival Evolved (PC, PS4, Xbox One, Mac, Linux) - Hosszú early access státusz után végre teljes egészében megjelenik a dinóvadász túlélőjáték. 

Redout (Switch) - A korábbi PlayStation 4-es és Xbox One-os kiadás után a Nintendo konzoljára is megérkezik a futurisztikus versenyjáték. 

Windjammers (PS4, PS Vita) - Disc Jam gyerekkorunk köntösében - nagyjából így lehet jellemezni az új frizbis őrületet. 

Obduction (PS4) - Közel egy évvel a PC-s kiadás után PS4-re is befut a Cyan Worlds kalandjátéka. 

Surf World Series (PC, PS4, Xbox One) - Ekkora melegben kinek ne lenne kedve a hűsítő hullámok között trükközni? 

Melyiket várjátok ezek közül? Ha van valami, amit kihagytunk, dobjátok be kommentben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)