Hirdetés

Augusztusban indul az őszi szezon, és nem lesz kegyes

|

A nyár utolsó hónapjában kezd a The Walking Dead utolsó évada, érkezik a World of Warcraft új kiegészítője, a Monster Hunter World PC-s változata, és végre a We Happy Few. Szeptemberben pedig még jobban belendülünk.

Hirdetés

Shenmue I & II - augusztus 21. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Még mindig dől a pénz a harmadik részre, viszont az nem nagyon akar elkészülni. A SEGA addig is megismerteti a PC-s, PS4-es és Xbox One-os játékosokat az első kettővel, viszont nem remasterek készülnek, nem kell érdemi minőségbeli ugrásra számítani.

Hirdetés

Guacamelee! 2 - augusztus 21. - PC, PlayStation 4

Nagyon egyedi hangulatú platformer volt a Guacalemee, és a hangulattal láthatóan a második részben sincs gond. Elődjéhez hasonlóan egy metroidvania platformer lesz, hősünk, Juan újra az élők és holtak világának megmentéséért harcol. Három társ csatlakozhat hozzánk, ha négyfős, helyi co-opban szeretnénk játszani.

Warhammer 40,000: Inquisitor - Martyr - augusztus 23. - PlayStation 4, Xbox One

A Martyr PC-re vegyes fogadtatással ugyan, de megjelent, viszont a Neocore szerette volna még tovább csinosítani a konzolos változatokat. Ha minden jól megy, augusztus második felében ezek is megérkeznek, viszont a sok halogatás után már csak óvatosan merünk ilyet állítani.

F1 2018 - augusztus 24. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Az idei F1 játékban a karriermód átdolgozásán van a hangsúly, de változik a játékmenet is, és megjelenik a glória, mely megoszotta mind a pilótákat, mind a nézőket. Egy új pálya, a Circuit Paul Ricard bekerül, a Hockenheimring visszatér, a Sepang International Circuit viszont eltűnik a kínálatból.

Yakuza Kiwami 2 - augusztus 28. - PlayStation 4

Míg a PC-sek a Yakuza 0-val kezdhetik az ismerkedést a sorozattal, PS4-re érkezik a Yakuza 2 remake-je, mely a klasszikust új játékelemekkel, történetkiegészítésekkel dobja fel.

Strange Brigade - augusztus 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A leginkább a Sniper Elite játékokról ismert Rebellion most egy kooperatív shootert hoz nekünk, mely a régi kalandfilmek hangulatát idézi. Csapatunkkal az 1930-as években, eltemetett, ősi sírhelyeken nézünk majd szembe mindenféle földöntúli lényekkel, miközben próbáljuk a lehető legügyesebben megoldani a fejtörőket.

Pro Evolution Soccer 2019 - augusztus 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Bár a BL-licenc az EA-hez vándorolt, soha nem volt még annyi licencelt liga a PES sorozat valamely részében, mint az ideiben. Természetesen a játékmenet is fejlődik majd érezhetően.

Fire Pro Wrestling World - augusztus 28. - PlayStation 4

A WWE játékok nagyjából kielégítik a pankráció iránt érdeklődők igényeit, de most jön a szintén a sportággal foglalkozó Fire Pro Wrestling sorozat új része. Visszatér a korábbi játékmenet, az időzítés és a taktikázás játszik majd szerepet, nem a gombnyomkodás. Online is játszhatunk, és lesz sztorimód is.

Monster Hunter Generations Ultimate - augusztus 28. - Switch

A Monster Hunter Worldnek kevés a Switch hardvere, de a Nintendo legújabb konzoljának tulajai is kapnak azért valamit a Capcomtól. A Generations felújított kiadásában rengeteg szörnnyel küzdhetünk meg, három másik játékossal együtt kooperatívan bandázhatunk, és természetesen magunkkal vihetjük bárhova.

Firewall: Zero Hour - augusztus 28. - PlayStation VR

Nem valószínű, hogy emiatt fognak szárnyra kapni a VR-eladások, de kevés multis shooter van a platformra, úgyhogy mindenképp hiánypótló. A Firewall: Zero Hour modern időkben játszódik, 4 fős osztagok esnek egymásnak. Offline is gyakorolhatunk, de sztorimód nem kap helyet benne.

Two Point Hospital - augusztus 30. - PC, Mac, Linux

Virágzik a tycoon műfaj, vidámparkok és dínórezervátumok után kórházat is építhetünk. A Two Point Hospital leplezetlenül a Theme Hospital szellemi utódja, ugyanolyan mókásnak tűnik, mint a Bullfrog játéka volt 20 évvel ezelőtt.

Divinity: Original Sin II Definitive Edition - augusztus 31. - PC, PlayStation 4, Xbox One

A Bandai Namco segítségével, mindenféle finomításokkal és pozitív változásokkal teli jelenik meg konzolokra a 2017-es Divinity: Original Sin 2, amit minden RPG-rajongónak érdemes kipróbálnia.

2018. szeptemberi játékmegjelenések

Dragon Quest XI: Echoes of an Elusive Age - szeptember 4. - PlayStation 4, Switch, 3DS

Destiny 2: Forsaken - szeptember 4. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Zone of the Enders 2: The 2nd Runner - szeptember 6. - PC, PlayStation 4

NBA Live 19 - szeptember 7. - PlayStation 4, Xbox One

Spider-Man - szeptember 7. - PlayStation 4

SNK Heroines Tag Team Frenzy - szeptember 7. - PlayStation 4, Switch

Immortal: Unchained - szeptember 7. - PC, PlayStation 4, Xbox One

NBA 2K19 - szeptember 11. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

Shadow of the Tomb Raider - szeptember 14. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Fishing Sim World - szeptember 18. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Star Control: Origins - szeptember 20. - PC

Spyro Reignited Trilogy - szeptember 21. - PlayStation 4, Xbox One

Valkyria Chronicles 4 - szeptember 25. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Life is Strange 2: Episode 1 - szeptember 27. - PC, PlayStation 4, Xbox One

FIFA 19 - szeptember 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One, Switch

9 Monkeys of Shaolin - szeptember 28. - PC, PlayStation 4, Xbox One

Oldalak: 1 2

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)