Hirdetés

21 éves a The Elder Scrolls III: Morrowind, itt van 21 perc a remake-ből

|

Hosszú évek óta készül már a felújított Morrowind, az ambiciózus rajongói projektből most egy teljes küldetést láthatunk az elejétől a végéig.

Hirdetés

Már lassan egy évtizede készül a Skywind projekt, ami a 2002-ben megjelent The Elder Scrolls III: Morrowind tartalmait ülteti át a The Elder Scolls V: Skyrim - Special Edition motorjára. Mondanunk sem kell, hogy hatalmas modról van szó, amin egy csapatnyi hobbifejlesztő gyakorlatilag rajongásból dolgozik.

Tekintve, hogy a Morrowind most ünnepli a 21. évfordulóját, a srácok tökéletes alkalomnak érezték egy bemutató feltöltését. Kiadtak egy 21 perces videót, amiben egy teljes küldetésen vezetnek végig bennünket.

Hirdetés

Akik töviről hegyire ismerik a Morrowindet, azoknak ismerős lesz a Necromancer in Mawia misszió. A lényeg, hogy a játékos a Tribunal Temple küldöttét alakítja, akinek meg kell látogatnia Molag Amur hamuba burkolt régióját. Az egész gyönyörűen lett összeállítva, és tényleg megmutatja, hogy mitől is izgalmas a Skywind mod.

Megjelenési dátum még mindig nincs, de akit érdekel a Skywind, az bővebb információt és rengeteg képet talál róla annak weboldalán.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)