Hirdetés

[Vége] !Late Night Live Aréna! Itt kérdezzetek!

|

Ma este újra összeáll a rettentő hármas és hű fegyverhordozójuk, hogy három órán keresztül világítsák be az internet sötétjét.

Hirdetés

Nem a Piszkos Tizenkettő, nem az Őrjöngő Ötös, de még csak nem is a Három Muskétás, hanem a Late Night Live alul öltözött alapítótagjai, valamint HP fogják birtokba venni a stúdiót a megszokott időpontban.

A megszokott trió, tehát EndreMan, Nightwolf, RG, valamint a csereember, azaz HP fog a kamerák előtt ücsörögni, hogy elmondhassák, "Vegyetek GameStart!", "csak egy mondat", "én ezt nem tudom", és "menjünk tovább". Ne feledjétek tehát, somlóit, csipszet, üccsit, sörcsit, miegymást előkészíteni, mert este kilenctől műsor van. Hoppá! Ne felejtsétek, hogy kérdéseitek elé tegyétek a "Kérdés" szót, hogy a beolvasó ne jöjjön zavarba!

-> MEGLESEM <-

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)