Hirdetés

[21:00-tól] GS Aréna Late Night Live: Kérdezzetek, válaszolunk. Bizony!

|

Legyetek részesei a kísérleti, debütáló esti Arénának, melyben EndreMan, Nightwolf, valamint RG vár Titeket!

Hirdetés

Médiatörténeti esemény(muhaha) részesei lehettek, ha ma este kilenckor interaktív résztvevői lesztek a GS Aréna Late Night Live-nak. Ez az adás direkt azért került ilyen - relatíve - késői időpontra, hogy kicsit belemenősebb témákról is beszélgethessünk. Ahogyan a keddi beharangozóban is kiemeltük, nyugodtan elrugaszkodhattok a "mit tudtok XY játékról" jellegű kérdésektől. Amit nappal valamilyen oknál fogva nem akartok megkérdezni, annak kiváló helye lehet az esti adásban, kivéve a trágár, vagy obszcén kérdéseket. Legyen szó a GSO hírezéséről, a lap szerkesztéséről, minket érintő személyes kérdésekről, nem fogunk adósak maradni a válasszal. Úgyhogy találkozunk 21:00-kor (ha a technika ördöge nem szól közbe, de őt már lefizettük).

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)