Hirdetés

218 billió dolláros telefonszámla?

|

Egy malajziai férfit majdnem megütött a guta, amikor egy 218 billió (!) dolláros telefonszámlát kapott kézhez azzal a felszólítással, hogy azt tíz napon belül fizesse meg. Yahaya Wahab egy helyi újságnak elmondta, hogy kiköttette édesapja telefonvonalát annak halála után, majd be is fizette ennek 23 dolláros díját. Ám ezt követően a Telekom Malaysia egy 218 billió dollárról szóló számlát juttatott el az úrnak, tíz napos befizetési határidővel. Ekkor még nem volt tisztázott, hogy a kiállított számla egy súlyos félreértés eredménye, vagy pedig illegális telefonhasználat következménye. „Ha a vállalat valóban képes élni a levélben írt jogi úton történő pénzbehajtással, én állok elébe. Sőt, alig várom.” – mondta. Az újabb csapást pár napja érkezett behajtólevél felnyitása okozta, abban ugyanis már a késedelmi kamatokkal megnövelt összeg szerepelt. A kormány tulajdonában álló Telekom Malaysia az ország legnagyobb telekommunikációs vállalata. A szóvivő a sajtó kérdéseire nem reagált, mondván, nem ő az illetékes, és azt sem árulhatja el, ki tudna nyilatkozni. Sőt, egyáltalán semmit nem mondott el. Az azonban sejthető, hogy ha bírósági tárgyalásra kerül sor, az ügyet elvetik – ekkora telefonszámlát a világ összes előfizetője nem képes generálni ennyi idő alatt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)