Hirdetés

24 óra sem kellett, hogy annyian nézzék meg a GTA VI trailerét, mint a GTA V-ét 12 év alatt

|

Ezzel MrBeast egyik videóját is sikerült lenyomni.

Hirdetés

Óriási várakozás és hype előzte meg azt a történelmi pillanatot, amikor december 5-én éjjel, a tervezettnél fél nappal korábban kiadta a Rockstar a Grand Theft Auto VI első előzetesét. Várható volt, hogy minden idők legtöbb bevételt termelő szórakoztatóipari termékének folytatása rengeteg érdeklődőt vonz majd, így nem különösebben meglepő, hogy már a trailer is rekordokat döntöget.

22 órával élesítése után már 85 millióan látták, amivel megdöntötte MrBeast korábbi rekordját. A videós volt az, aki először elért ennyi megtekintést kevesebb mint 24 óra alatt egy nem zenei videóval - ha a klipeket is vesszük, a BTS Butter című száma a csúcstartó 108 millióval. A GTA 6 trailere most jár 99 milliónál, a GTA V-é pedig nem sokkal 100 millió felett jár, miután adott neki egy lökést az új videó.

Hirdetés

Arra, hogy eladási rekordokat döntögessen, 2025-ig várnunk kell, de biztos, hogy pörögnek majd a számlálók. A Grand Theft Auto V megjelenése napján 815,7 millió dollárt termelt 11,21 millió eladott példánnyal, ha pedig teljes pályafutását nézzük, csak a Minecraft előzi meg eladási számokban.

Persze ha hozzáadjuk más platformok, más feltöltések nézettségi számait, még szebb a helyzet. A mi csatornánkon 42 ezer megtekintésnél jár egyébként, ez a reggel is kiváló arra, hogy még egyszer megnézd:

Azt, hogy mik derültek ki a játékról az első előzetesből, ebben a cikkben szedtük össze.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)