Hirdetés

249 centis plazmatévé a plafonon

|

Vannak emberek, akik kicsit több pénzért dolgoznak, s kicsit nagyobb TV-vel és házzal rendelkeznek, mint a többiek.

Hirdetés

Esetünk alanya is egy ilyen személy, pontosabban egy kedves anyuka, aki drága kisfia szobájának plafonjára egy 98 inch, azaz 249 centiméter átmérőjű plazmatévét applikáltatott.

A kivitelezés nem volt egyszerű, főleg hogy egy nagy lyukat kellett vágni a plafonon. Patti Deni, az anyuka azt szerette volna, ha a hatalmas StarGlas60 képernyő a plafonon síkban helyezkedjen el, így bármilyen szögből nézve ugyanazt a képi élményt kapjuk. A munkát egy Williamsville-i cég, a Stereo Advantage végezte, akik egy NEC projektort és vetítőtükröket helyeztek el a lurkó szobája fölé, melyek így együtt 136 kg-ot nyomnak,ezért meg kellett erősíteni a plafon egy részét, hogy ne szakadjon le, ami azért tényleg nem volt rossz lépés. A házat jelölték az Év Háza díjra, ám díjat nem kapott.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)