Hirdetés

25 éves lett a Wargaming, ajándékokkal ünnepel a World of Tanks alkotója

|

Ingyenes tartalmak és az évfordulóhoz kapcsolódó események várnak a rajongókra a Wargaming játékaiban.

Hirdetés

Negyed évszázada történt, hogy Victor Kislyi megalapította a Wargaminget a fehéroroszországi Minszkben. A vállalat - melynek székhelye azóta átkerült Ciprusra, és immáron számos országban rendelkezik stúdiókkal és irodákkal - körökre osztott (Massive Assault) és valósidejű (Order of War) stratégiai játékokkal kezdte pályafutását, mielőtt átnyergelt volna az online hadszínterekre.

2010 óta a World of Tanks, valamint az annak nyomán született World of Warplanes, World of Warships, World of Tanks Blitz, World of Warships Blitz és World of Warships: Legends játékok állnak a Wargaming fókuszában, de azért jut a cég erőforrásaiból másra is, köztük a katonai kulturális örökség megőrzéséhez kapcsolódó projektekre.

"Annak idején, 1998-ban nem gondoltam volna, hogy abból a kis baráti társaságból, amit a videojátékok készítése iránti szeretet kovácsolt egybe, egy világszinten is sikeres vállalat lesz. Ma nem csupán az eddig elért eredményeinket ünnepeljük, hanem a játékiparral közös utazásunkat, a tehetséges alkalmazottainkat és a szenvedélyes játékosainkat. Emeljük hát poharunkat a következő fejezetre, miközben továbbra is feledhetetlen élmények alkotunk a játékosoknak szerte a világban. Boldog születésnapot, Wargaming!"

- fogalmazott Victor Kislyi, a vállalat ügyvezetője.

Hirdetés

A 25. évforduló alkalmából - mely egyébként augusztus 2-ára esett - a Wargaming különféle játékbeli eseményekkel és ajánlatokkal készült a rajongók számára. Példának okáért augusztus 8-áig ingyen húzhatjátok be a World of Warplanes - Blériot-SPAD S.510 Pack, a World of Warships - 25 Years of Wargaming Free DLC Pack, a World of Tanks - Wargaming Party Free Pack és a World of Tanks Blitz - Wargaming 25 Pack tartalmi csomagokat, de összeállítottak egy masszív (hajót, repülőt, tankokat, prémium accountot, kozmetikai holmikat tartalmazó) bundle-t is, amire az eredeti ár tizedéért csaphattok le.

Ezzel párhuzamosan a World of Tanks PC-s változatában, a World of Warshipsben, a World of Tanks Blitzben, valamint a World of Warplanesben az évfordulóhoz kapcsolódó tematikus események, és megannyi jutalom várja a játékosokat.

A Wargaming azt is bejelentette, hogy folytatja Ukrajna népének támogatását a Unitied24 platformon keresztül. 250 ezer dollárt adományoz a vállalat egészségügyi felszerelések vásárlására.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)