Hirdetés

2.8 millió Wrath of the Lich King 24 óra alatt

|

Az asztali rendszerekre megjelent leggyorsabban fogyó játékok listáját eddig a Burning Crusade expanzió vezette.

Hirdetés

Egészen a Wrath of the Lich King megjelenéséig. Sokan számítottak rekorddöntésére, azonban kevesen merték bevállalni, hogy megjósolják hány darab kópiát értékesítenek belőle debütálása utáni első huszonnégy órában. Az értékesítések során begyűjtött adatok alapján huszonnégy óra leforgása alatt 2.8 millió Wrath of the Lich King talált gazdára, melyhez az itthon megrendezett nyitópartin megjelent játékosok is hozzájárultak. A Blizzard sikeresen felülmúlta saját teljesítményét, az első World of Warcraft kiegészítőből összesen 2.4 millió példányt hurcoltak el egyetlen nap alatt. Négymillió többletükhöz nagyban hozzájárult az a 15.000 üzlet, mely éjfélkor még vígan kiszolgálta vevőit. Eladásaik napról-napra növekednek, október végén megejtett virtuális népszámlálásuk 11 millió aktív felhasználóról tett jelentést, szóval készíthetik az utánpótlást.

A Wrath of the Lich King fórumban továbbra is várjuk véleményeiteket a játékról, talán ráakadtok egy-két érdekességre is.


death_knight.jpg

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)