Hirdetés

Bezár a 2K egyik Mafia 3-at fejlesztő stúdiója?

|

Meg nem erősített információk szerint megszűnik a 2K Czech, akik a hírek szerint éppen a Mafia 3-on ügyködnek.

Hirdetés

Rég nem hallottunk a Mafia 3-ról, azonban a mostani baljós híresztelést látva talán többre értékelnénk, ha maradt volna a rádiócsend.

Egy cseh honlap megbízható forrásokra hivatkozva állítja, hogy a Mafia 3-at fejlesztő 2K Czech prágai stúdiója hamarosan lehúzza a rolót és az alkalmazottak választhatnak, hogy csatlakoznak az egyébként nagyobb és fontosabb divíziónak tekinthető brnói irodához vagy a 2K Games valamelyik amerikai kirendeltségéhez. 

Egyelőre nincsen rá magyarázat, hogy miért zárna be a 2K Czech (Mafia, Mafia 2, Hidden & Dangerous 2) egyik bázisa, de ha kapunk egy hivatalos nyilatkozatot az üggyel kapcsolatban, rögtön jelentkezünk a részletekkel.

A prágai részlegről egyébiránt utoljára azt hallottuk, hogy egy next-gen projekten dolgoznak, vélhetően a Mafia 3-on. Szerintetek ott lesznek az idei E3-on, hogy bejelentsék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)