Hirdetés

Készül egy új rész a 2K Games egyik legnagyobb sorozatából

|

A kiadó feje a nemrég tartott pénzügyi beszámolójuk alkalmával hintette el, hogy a 2K Games egyik nagy szériája új résszel tér vissza hamarosan

Hirdetés

Ugyan a Take-Two-nak nem tett jót a Red Dead Redemption csúszásának bejelentése, nagy baj egyáltalán nincs a cégóriásnál. A cégcsoport pénzügyi beszámolóját azért igyekezett egy biztató hírrel feldobni Strauss Zelnick ügyvezető igazgató, amit ezúttal nem a Rockstar szolgáltatott.

Kénytelen volt megjegyezni, hogy idén csupán sportjátékaik jelennek meg, de a jövőre kifejezetten optimistán tekintett, mivel a Red Dead Redemption 2 mellet a 2k Games egyik legnagyobb szériájában is egy új epizód érkezik. Ennek megjelenése viszont csak a 2019-es üzleti évben, azaz valamikor 2018. április 1-je és 2019. március 31-e között várható. Így a rejtélyes nagyágyú az E3-on sem lesz ott, ahogy az egész Take-Two jelenléte inkább az üzleti partnereknek, mintsem a vásárlóknak szól ezúttal.

Mivel a Mafia III után egy darabig ezt a sorozatot valószínűleg jegelni fogja a 2K, nagy valószínűséggel egy új Borderlands-, esetleg BioShock-epizódról van szó. Ugyan nem tudjuk, Zelnick mennyire kezeli sajátjukként a közeli partnerüknek számító Gearbox tulajdonában lévő sorozatokat, de amennyiben ezeket sem zárjuk ki, akár egy új Duke Nukem, vagy Brothers in Arms is érkezhet.

Ti mit látnátok szívesen a 2K repertoárjából?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)