Hirdetés

30 éves a Need for Speed - ezekkel a tartalmakkal ünnepel az EA

|

A Criterion Games az évforduló apropóján kiemelt gondoskodásban részesíti a széria legfrissebb tagját, a Need for Speed Unboundot.

Hirdetés

Bár még mindig messze van az élmény attól, amit a Most Wanted vagy az Underground adott, a Need for Speed Unbound így is szórakoztató lett, rég nem kaptunk ennyire élvezetes epizódot a szériában. A világ azonban gyorsan elfelejtette a versenyjátékot, hiába készült egy rakat frissítés és került be a Game Passba tavaly. Mivel a projekt nem hozta a várt számokat, a fejlesztők egy része más feladatokat kapott (Battlefield játékokon dolgoznak), azonban ez még nem jelenti a végső búcsút. 

A Criterion Games most egy blogbejegyzésben jelentette be, hogy milyen újdonságokkal tervezik életben tartani/feltámasztani a Need for Speed Unboundot idén. 

Hirdetés

A stúdió elmondta, hogy egy újabb évnyi tartalommal készülnek, amellyel egyúttal megünneplik a széria idén esedékes 30. évfordulóját is. Mielőtt bemutatta volna részletesen az ütemtervet, a csapat reményét fejezte ki aziránt, hogy a játékosok idén új emlékeket szereznek majd a franchise-zal kapcsolatban, és bár nem tudnak mindent elkészíteni, amit a rajongók szeretnének, azt megtehetik, hogy a közösséggel együttműködve alakítsák a sorozat jövőjét.

A szolgáltatásalapú játékként kezelt Unbound először is négy új fejezetnyi tartalommal bővül, amik izgalmas tematikus frissítéseket hoznak, és mindegyiket felvértezik legalább egy új játékmóddal, eseményekkel, kihívásokkal és kiérdemelhető rangokkal. Az egyik az Audira fókuszál, a másikat az Underground inspirálta, a harmadikat pedig a Hot Pursuit ihlette. A negyedikről még nem árultak el semmit. A Criterion azt is tervezi, hogy a Speed Pass részeként többek között két vadonatúj, teljesen testreszabható verdát is kiad, és egy új prémium pályára is számíthatunk a későbbiek folyamán.

A fejlesztők kikötötték, hogy a közösség által leginkább kért javítások és fejlesztésekre is rámennek. Aki hallani se akar a Speed Passról, az se marad tennivaló nélkül: a csapat egy ingyenes pályával, új autókkal és testreszabásokkal is készül. Így néz ki a betervezett menetrend: 

Ti vissza fogtok térni a Need for Speed Unboundhoz?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)