Hirdetés

30 perces bemutató érkezett a Stargate: Timekeepersből

|

Idén több, klasszikus sci-fi sorozat inspirálta játék is érkezik, köztük a Stargate: Timekeepersszel, aminek működését most 30 percen át nézhetjük.

Hirdetés

A Slitherine most bemutatta több éppen futó projektjét is a saját Home of Wargamers eseményén. A sort a Stargate: Timekeepersszel nyitotta, mivel talán ez a projekt érdekli legjobban a sci-fi rajongókat.

A játéknak még mindig nincs megjelenési dátuma, de a bejelentések szerint a béta verziót júlisban tervezik kiadni, hogy az egybeshessen a Stargate széria 25. születésnapjával. Nyilván jót tenne az lelkesedésnek, ha a jeles alkalommal köthetnék össze a bétatesztet.

 

Hirdetés

Szerencsére nem kell júliusig várni az első komolyabb bemutatókkal. A Home of Wargamers 2022-nek hála kaptunk egy 30 perces anyagot, aminek köszönhetően mindenki meglesheti a taktikai móka működését.

Nagyon úgy néz ki, hogy a fejlesztőket a Commandos széria inspirálta, ami alapvetően egy jó hír. A végén még a Stargate rajongók is kapni fognak egy olyan játékot, amit büszkén pörgethetnek majd.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)