Hirdetés

320000-en ki lettek csapva a battle.netről - mert rosszul viselkedtek.

|

Furcsa dolog ez - a csalást szigorúan büntetik Blizzardék - mégis mindig vannak, akik próbálkoznak...

Hirdetés

Gondolom ez valami alapvető ösztönös emberi viselkedés lehet, mert logikusnak nem logikus, sőt...

A lényeg röviden összefoglalva: több, mint 320000 online accountot tiltott ki a Blizzard, amelyek a Warcraft III és Diablo II játékosai közül kerültek ki. Ezen online accountok tulajdonosai megszegték a Battle.net felhasználási feltételeit - ez volt olvasható a Blizzard fórumán.

Amennyiben első esetről van szó, akkor a kitiltáshoz kapcsolódó CD-kulcs 30 napig felfüggesztésre kerül. A visszatérő vétkesek örök kitiltást kapnak. minden kitiltási döntés végleges, ezek ellen fellebezésnek helye nincs - ez is olvasható volt a fórumon.

Az okok között a külsö programok használata, vagy a program mechanizmusaival való visszaélés (azaz a programhibák tudatos kihasználása).  szerepel leginkább.

Ha bármilyőkötök a kitiltottak között volt, csak annyit tudunk mondani - legközelebb tessék becsületesen játszani...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)