Hirdetés

35 millió forintot osztott szét, így ünnepelte visszatérését az egyik legnagyobb streamer

|

Nyáron vonult vissza, de most a Kicktől kapott egy visszautasíthatatlan ajánlatot.

Hirdetés

A FaZe Clan egykori tagja, a Fortnite streamjeiről elhíresült, egykor a Twitch nézettségi rekordjait döntögető, egyedi billentyűzetekre egy vagyont költő Turner 'Tfue' Tenney idén nyáron jelentette be, hogy visszavonul a streameléstől, mert egész egyszerűen nem bírja már tovább a folyamatos tartalomgyártással járó megállíthatatlan mókuskereket.

A mindössze 25 éves srácnak mondjuk valószínűleg soha nem kéne beállnia a futószalag mellé, annyi pénzt kalapozott össze az elmúlt években, de a jelek szerint mégsem maradt teljesen munka nélkül.

Hirdetés

Mint a platform számos másik nagy neve, Tfue is kapott egy ajánlatot a nemrég indult Kick platformtól, amibe a jelek szerint örömmel állt bele. November 19-én jelentette be X-en, hogy aláírt a platformhoz, azóta pedig meg is tartotta első streamjét, ahol ezúttal nem a videojátékok voltak főszerepben. Tfue és csapata egyszerűen felállítottak egy standot egy floridai strandon, ahol ingyen pénzt osztogattak az arra járóknak.

A képen látható tálban 100 ezer dollár, vagyis átszámítva durván 35 millió forint hevert, és mint az az alábbi videón is látszik, hamar nagy sor alakult ki a bódé előtt. A Kick mögött egyébként a Stake.com online kaszinó alapítói állnak, a platformon elképesztően népszerű az online szerencsejáték, és az oda költöző streamerek rengeteg feliratkozója sem organikus, hanem adományozott előfizetésekből áll össze, így elég valószínűnek tűnik, hogy Tfue is a milliárdos befektetők pénzét osztogatta ilyen bőkezűen egy kis médiahack kedvéért.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)