Hirdetés

3D gyorsító - már mobiltelefonban is!

|

A Samsung bemutatta első olyan műholdas DMB vevőegységgel szerelt mobiltelefonját, amely amellett, hogy digitális TV adások nézésére is alkalmas, beépített 3D gyorsító chipének köszönhetően egészen szép grafikájú játékok futtatását is könnyedén elvégzi.

Az SPH-B3200 másodpercenként 3 millió poligon, vagyis térbeli háromszög kiszámítására képes. A játékok jobb támogatását elősegítendő egy nyolcirányú irányító gomb is helyet kapott a készüléken, amit további öt, direkt játékok számára elhelyezett billentyűvel egészítettek ki.
A szétcsúsztatható kialakítású telefon 262 ezer színű, 240x320 pixeles felbontású képet megjelenítő kijelzővel rendelkezik, de még egy 2 megapixeles kamera is elfért a hátlapján, vakuval együtt. Emellett képes fogadni a MicroSD kártyákat is, de helyet kapott egy TV kimenet is, hogy a játékokat valóban nagy képernyőn élvezhessük, ha épp adott rá a lehetőség.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)