Hirdetés

3DS - 400000 fogyott az első hétvégén

|

Japánban a megjelenéskor hosszú sorok kígyóztak a 3DS-t árusító boltok előtt.

Hirdetés

Aki nem rendelte elő a készüléket, vagy nem állt be időben a sorba, az bizony lemaradhatott az első szállítmányról.

A Nihon Keizai Shimbun nevű japán újság szerint a kezdeti szállítmány picivel több, mint 400 ezres volt - ezt az első hétvégén szét is kapkodták - pedig csak szombaton érkezett a boltokba. 

A legnagyobb számban eladott játékprogram a 3DS-re a Professor Layton and the Mask of Miracle volt 117589 darabbal.

Az előzetes becslések szerint az üzleti év végéig (március 31) a Nintendo másfél millió készüléket szállít majd le Japánba. Ugyanezen időszakban a világkörüli szállítások 4 millió körüliek lesznek. 

A 3DS március 25-én jelenik meg Európában - a kereskedők szerint mintegy 900000 darabot szállítanak majd az öreg kontinensre a megjelenést követő három hétben - az egész éves terv 5 millió eladott darab körül van Európában. 

 

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)