Hirdetés

"5", netán "S"? - A Kojima Productions bejelentésére még várni kell

|

Valami készül a Metar Gear Solid szülőatyjának boszorkánykonyhájában. Azon sem lepődnénk meg, ha a sorozat ötödik részét lepleznék le.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt még úgy nézett ki, hogy a Kojima Productions a mai napon leleplezi új játékát.



Történt ugyanis, hogy a Metal Gear Solid szériáról elhíresült stúdió a Famitsu hasábjain hívta fel a figyelmet legújabb fejlesztésére. A mai dátum mellett egy webcím szerepelt, amit felkeresve borús fellegekre és némi stalkeres atmoszférára lelünk.



Az egyetlen változás a korábbiakhoz képest az időnként felvillanó "5"-ös szám, vagy "S"-betű. Ez azért nem teljesen egyértelmű. Szintén feltűnt egy számláló is, ami jelen állás szerint alig több, mint 89 óra elteltével lejár, s akkor talán tényleg megtudjuk, hogy a sokat emlegetett Metal Gear Solid 5, vagy valami más rejlik-e a háttérben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)