Hirdetés

50 Cent: Blood on the Sand - Féldolláros videó

|

Mindenki kedvenc golyóálló rapper sztárja visszatér, hogy újfent kiirtsa a világ rosszarcúinak legalább felét.

Hirdetés

50 Cent bizonyára méltán népszerű gangszta rapper hazájában. Az MTV Games jóvoltából kiderült már róla, hogy golyóálló a lelkem, és bár a kritikusok nem voltak hanyatt esve a Bulletprooftól, az eladásokkal nem volt probléma. Így aztán 50 Cent bácsi visszatér. Gazfickók ellopták kedvenc gyémánt félkrajcárját, ja nem gyémánt koponyáját és egy igazi rapper ezt nem hagyja annyiban ugye. Rakétavetőt ragad hát hősünk, és romba dönti a fél világot, hűséges követői a G-Unit segítségével. A sztori nem erőssége a játéknak, ez gondlom kiderült. Nem is ez a lényeg azonban egy ilyesfajta játéknál nem igaz? Kit érdekel, miért kell széjjeldisztrojolni az univerzumot? A videó tanúsága szerint 50 Cent már hiába golyóálló, itt a pribékek rakétával lőnek, de nyilván ezt is megoldjuk majd jövő januárban, amikor megjelenik a kicsike.


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)