Hirdetés

50 Cent is a hangját adja a Modern Warfare 2-höz

|

50 Cent és a Good Charlotte 2 tagja is hangját adja a Modern Warfare 2 multiplayer részéhez.

Hirdetés

Na látjátok, ezért jó igényes zenét csinálni. Ha az ember mindenki számára elfogadható zenét csinál, a munkásságát értékelik, a hangját felhasználják különböző játékokhoz, illetve idő előtt próbálhatja ki azokat.

Curtis James Jackson III, ismertebb nevén 50 Cent hangját is viszont hallhatjuk a Modern Warfare 2-ben, úgy ahogy a Good Charlotte két tagja, Benji és Joel Madden is megszólal multiplayer csaták közben. Állítólag a következő kiáltások kötődnek majd 50 Cent nevéhez: "Reloading," "Watch your fire," "I'm down, get me up!" és "Tango Down!". Nem ez az első alkalom, hogy Call of Duty játékban híres emberek hangja szerepel, a World at War-ban Gary Oldman és Kiefer Sutherland hangját hallhattuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)