Hirdetés

50 dollár lehet a Natal

|

A Microsoft nem a Natal-ból akar meggazdagodni, ezért viszonylag olcsón adja majd - állítja egy elemző.

Hirdetés

Michael Pachter, az ismert videojáték-piaci elemző "videó-fogadóóráján" kifejtette, hogy szerinte a Microsoft 50 dollár körüli áron adja majd mozgásérzékelős kontrollerét, a Natal-t (még mindig nincs hivatalos neve).

Az elemző valószínűtlennek tartja, hogy ennél magasabbra, 80-100 dollár magasságába kúszna az ár, mivel a Microsoft az új eszközön nem akar őrületes pénzeket keresni, vagy legalábbis nem közvetlenül. Redmondban inkább arra számítanak, hogy a Natal még jobbá teszi majd az Xbox 360-at, nagymértékben megdobja az eladásokat, és persze számos Natal-ra épülő újdonsággal örvendeztethetik majd meg a T. Felhasználókat.

A "nem akarunk keresni rajta" eszköz karácsony körül jelenhet meg a boltokban.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)