Hirdetés

50 milliós tőkeinjekció a Crackdown fejlesztőinek

|

A GTA atyjaként is számontartott David Jones alapította RealTime Worlds jelentős összeget fordíthat fejlesztésre.

Hirdetés

David Jones a DMA Design (későbbi Rockstar) alapítója, s a GTA szellemi atyja 2002-ben döntött úgy, hogy távozik korábbi sikerei színhelyéről, s valami újba kezd. A skóciai Dundee városában alapította meg a RealTime Worlds névre keresztelt fejlesztőstúdiót, majd elkészítette a Rage Software-rel karöltve a feledhető Mobile Forces-t. Az áttörést a 2007-ben megjelent Crackdown hozta meg, amely több, mint másfél millió példányban talált gazdára az X360 tulajok között.

Crackdown

crackdown.jpg


Jelenleg minden erejükkel az All Points Bulletin (A.P.B.) című mmo-n dolgoznak. A GTA és a Crackdown szabad játékmenete, változatos lehetőségei köszönnek majd vissza az alkotásban. A Webzen kiadásában megjelenő UE3 motoros alkotás költséges fejlesztésnek bizonyult, ezért a további finanszírozhatóság érdekében 50 millió dollárt biztosított a Maverick Capital és a Montgomery & Co.
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)