Hirdetés

50000 Unreal Development Kit felhasználó egy hét alatt

|

Könnyen lehet, hogy egy újabb játékfejlesztési forradalom születésének vagyunk tanúi...

Hirdetés

Bármilyen hihetetlen, az ingyenessé tett Unreal Engine 3-at, azaz az Unreal Development Kitet egy hét alatt (november 5-én jelent meg) 50ezer regisztrált felhasználó töltötte le.

Több, mint 130 országból érkeztek a felhasználók, 4500 különböző városból. Mark Rein az EPIC alelnöke a következőket nyilatkozta: 

"Nagyon boldogok vagyunk, hogy az UDK felhasználóinak száma átlépte az 50000-es határt egy hét alatt, és nagyon várjuk azokat a fantasztikus játékokat és felhasználásokat, amelyek az UDK segítségével készülnek. Nagy örömünkre szolgál az is, hogy ingyen kínálhatjuk az UDK-t iskolák és tanulók számára, akik így ugyanazokkal a fantasztikus Unreal Engine 3 eszközökkel dolgozhatnak, mint a világ vezető fejlesztői és kiadói."

Mi is várjuk a jobbnál jobb UDK-val készült játékokat, lehetőleg minél több magyar készítésűt!

Az érdeklődőknek:

UDK letöltés

UDK dokumentáció

UDK fórum

Unreal Engine 3 oktató videók

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)