Hirdetés

Két YouTuber tényleg megpróbált behatolni az 51-es körzetbe, nem lett jó vége

|

A holland videósokat az 51-es körzet mellett lévő nukleáris tesztbázis területén fogták el, majd tartóztatták le.

Hirdetés

Már az amerikai légierő, a hatóságok, sőt maguk a szervezők is felhívták a figyelmet arra, hogy nem jó öltet megrohamozni egy szigorúan őrzött katonai létesítményt. Az 51-es körzet ostromának Facebook-eseménye annyi ember figyelmét keltette fel, hogy az ötletgazdák jobbnak látták minél messzebb költöztetni a rendezvényt a bázistól, viszont úgy tűnik, hogy vannak akiket ez sem gátol meg abban, hogy tegyenek egy próbát. Ők nem túl okosak.

Hirdetés

Az amerikai hatóságok letartóztattak két fiatalt, pontosabban Ties Ganzier és Govert Sweep holland YouTubereket, akiket az 51-es körzet mellet lévő nukleáris tesztbázison fogtak el. A fiatalok kamerájában több olyan felvétel is volt, amik azt bizonyítják, hogy forgattak a titkos létesítmény területén, amit nem túl meglepő módon a kormány nem néz jó szemmel. A kihallgatáson elmondták, hogy a Rohamozzuk meg az 51-es körzetet! eseményre érkeztek, és tudnak angolul, de szánt szándékkal hagyták figyelmen kívül a területre való belépést tiltó táblákat.

A fiatalok fél éves elzárásra vagy nagyjából 150 ezer forintnyi pénzbírságra számíthatnak, legrosszabb esetben mindkettőre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)