Hirdetés

54 millió eurós támogatás a Rock Band-nek

|

A Rock Band-hez kiadott zeneszámokra eddig több mint 50 millió eurót költöttünk világszerte, és az összeg növekszik.

Hirdetés

A Rock Band felhasználók felvevőképességét több mint 28 millió letöltött zeneszámmal illusztrálhatjuk, az egész világra kiterjedő statisztika napról-napra változik. A Rock Band elektronikus üzletében jelenleg 345 letölthető műremek található, melyek 239 különböző előadótól származnak. Ha beleszámoljuk az eredeti játékhoz hozzácsomagolt számokat, akkor 500 fölé emelkedik a játék teljes zenefelhozatala. Minden egyes számot 160 Microsoft pontért vesztegetnek, ez életképes valutában 1.92 eurót jelent. Minimális matematikai képzettséggel könnyedén kiszámíthatjuk, hogy az individuálisan megjelentetett zeneszámok értékesítéséből közel 54 millió euró folyt be a felhasználóktól. Habár számos letölthető anyag komplett csomagokban látott napvilágot akciós árakon, néhány elemző elképzelhetőnek tartja, hogy az eladások nem torpannak meg és átlépik a 100 milliós határt.

rock-band.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)