Hirdetés

576 Duna Plaza - ma a GameStar adja át a GameStar magazinod

|

Megnéznéd az új boltot? Akciósan vennél Xbox 360-at vagy gyűjtőiket? Találkoznál a GameStarosokkal? Már a legújabb magazinunk is a tiéd lehet.

Hirdetés

Új 576 Kbyte bolt nyílik a Duna Plaza földszintjén (a hátsó kijáratnál) pont a mai napon (vagyis március 19-én), és ezen a nagy napon a GameStar arcok is jelen lesznek az egyébként elég komoly leárazások mellett. 

Vagyis lehet velünk dumálni, játékokról elmélkedni, tanácsot kérni, tanácsot adni, kajálni (nem a bolt területén), morcosan fejet ingatni a „hova tart a játékipar”, illetve a „régen azért minden jobb volt” népi rigmusokat ismételgetve, néha passzív agresszívan hümmögve, vagy akár gondtalanul örülve annak, hogy gamerek vagyunk. A GameStar rugalmas.

De ami ennél is jobb, hogy már megvásárolható a GameStar magazin 2015/03-as száma is, amelyet igény szerint a helyszínen tartózkodó GS arcok dedikálnak, illetve nagyon szépen mosolyognak rád, ha újságot veszel. És külön öröm, hogy itt az 1995 forintos magazin árának fele levásárolható játékra, akár az akciós cuccokra is. Szóval ha amúgy is vesztek valamit, akkor 1000 forintért még egy F.E.A.R. 3 steames teljes játék, The Incredible Adventures of Van Helsing: Thaumaturge DLC, valamint Heroes of the Storm bétakulcs is a tiétek lehet, arról nem is beszélve, hogy azért elég odakarmolós tartalom is vár a magazinban, hat exkluzív interjúval. 

Reméljük, találkozunk ma. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)