Hirdetés

576 KByte advent - szerezd be a Destinyt akár 44 százalék kedvezménnyel!

|

Huszonötmillióan már kipróbálták, ma pedig kedvezményes áron szállhatsz be te is, ha te is szívesen csatlakoznál a Destiny-játékosok táborához.

Hirdetés

A végéhez közelít az 576 KByte már ötödik éve visszatérő adventi naptára, ez viszont nem jelenti azt, hogy a leggyengébb akciók maradtak volna a karácsony előtti utolsó napokra. Ma éppen az egyik legnépszerűbb konzolos lövöldét szerezhetitek be akár 44 százalék kedvezménnyel.

A mai leárazás egyedüli sztárja ugyanis a Destiny, azon belül pedig nem csak az alapjáték, de a minden eddigi kiegészítőt és DLC-t tartalmazó The Taken King Legendary Edition is. Ha ebből is a jelenlegi generációs konzolokra szeretnétek beszerezni mondjuk a néhány extra fegyvert tartalmazó Vanguard Editiont, négyezer forint kedvezménnyel tehetitek meg, de a többi változat árából is legalább ennyit, esetenként pedig még többet lenyisszantottak az 576-nál.

Az idei év vége egyébként egyáltalán nem rossz alkalom, hogy nekikezdjetek a Destinynek, ugyanis amellett, hogy az eredeti megjelenéssel ellentétben mostanra egész sok tartalom vár a Bungie lövöldéjében, jövőre is egészen gyakran érkeznek majd az újdonságok.

Az összes akciós Destiny-kiadás között a képre kattintva böngészhettek, holnap pedig ismét egy egészen különleges adventi akcióval találkozhattok az 576 KByte oldalán, ahogy itt a GSO-n is. Annyit elárulhatunk, hogy a League of Legends-rajongóknak is érdemes lesz benéznie.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)