Hirdetés

Ha új konzolt veszel, most érdemes mellé Guitar Hero Live-ot venni!

|

Ha úgy tervezed, hogy az ünnepekkor viszel haza egy jelenlegi generációs konzolt, a mai is egy jó nap erre, ugyanis jóval az eredeti ár alatt szerezhetsz hozzá egy Guitar Hero Live csomagot.

Hirdetés

Az 576 KByte rengeteg különböző promóciót talált ki, hogy csábítóvá tegye az ünnepi szezonban a konzolvásárlást, de a mai adventi akciójuk talán az egyik legérdekesebb közülük. Akik elsősorban azért szereznének be PlayStation 4-et, vagy Xbox One-t, hogy játszhassanak az új Guitar Heróval, azok ma egész sokat spórolhatnak a csomagon.

Így ha ma vesztek vagy rendeltek meg bármilyen PS4-es, vagy Xbox One-os gépcsomagot, a Guitar Hero Live csupán 9999 Ft-ba kerül mellé, amiben ugye nem csupán a játék található meg, hanem az újfajta kontrollerből és a gitárok csatlakoztatásához szükséges USB-vevőből is egy-egy a dobozban van. Ha szívesen hazavinnétek a csomagot, kattintsatok a képre, az akciós árat pedig akkor kapjátok majd meg a webshopon, ha a konzol és a Guitar Hero is a kosaratokba került.

Nézzetek vissza holnap is ide a GSO-ra, vagy az 576 KByte oldalára, amikor már egy egészen új akció vár majd titeket, ahogy karácsonyig minden nap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)