Hirdetés

Adventi naptár gamereknek, avagy minden nap új játékakciók

|

Gyermekkorunkban a kedvencünk volt, és úgy tűnik, hogy most megint örömünket lelhetjük egyben. Ráadásul anélkül, hogy az elhízás veszélye fenyegetne.

Hirdetés

A karácsony, akármennyire is alapvetően a szeretet kifejezéséről és az ajándékozásról szól, egyben kiváló alkalom arra, hogy magunkat is meglepjük valamilyen ajándékkal. Erről szólt az adventi naptár ötlete is, amikor gyermekként az ünnepi időszak minden napját egy kis csokival indíthattuk. Na de miért ne cserélnénk le a csokit játékokra?

Nos, pontosan ez a gondolat húzódik meg az 576 Kbyte legújabb akciója mögött is, ugyanis a boltokban és a webshopon december 1-jétől 24-éig minden nap egy vadi új ajánlat vár majd az egyébként is futó promóciók mellett. És hogy milyen akciókra számíthattok majd, azt sejteti az is, hogy az első nap félbevágták a Watch Dogs Dedsec Edition néven futó gyűjtői kiadásának árát.

Az ajánlatok minden nap délig tartanak, ekkor jelenik meg az új akció is, így ha érdekel, mit rejt az 576 adventi naptárának követező ablaka, ekkor érdemes visszatérni a weboldalukra, karácsonyig minden nap.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)