Hirdetés

Esport-mezek és pólók széles választéka az 576 KByte adventi akciójában!

|

Ha szereted a MOBA-kat, vagy a Counter-Strike-ot, az 576 KByte mai adventi akciójában valószínűleg megtalálod kedvenc csapatod vagy játékod egyik mezét, esetleg rajongói pólóját.

Hirdetés

Elég nehéz volt az utóbbi években nem észrevenni, hogy az esportok lassan olyan népszerűek lesznek, mint a hagyományos megfelelőik. Ezt az a friss adat is alátámasztja, hogy a League of Legends-világbajnokság döntőjét egyszerre 14 millióan nézték a világon. Nem tudjuk pontosan, mennyien laknak közülük Magyarországon, de valószínűleg ők is találnak olyan pólót az 576 KByte adventi akciójában, amit szívesen hordanának.

A mai akcióban ugyanis az esporttal kapcsolatos mezek és rajongói pólók kaphatóak kedvezményes áron, így például az ESL-hez, a különböző MOBA-khoz és a Counter-Strike: Global Offensive-hez kapcsolódó cuccok. Persze nem maradhatnak ki a különböző csapatok mezei, pólói és pulcsijai sem, így ma a szokásosnál olcsóbban csaphattok le a Fnatic, a Team Dignitas, a Na'Vi, az SK Gaming, a Team EnVy, vagy éppen a Ninjas in Pyjamas hivatalos felsőire.

Ahogy az 576 KByte adventi akciójában lenni szokott, ezek a kedvezmények is csak a mai napon élnek, holnap pedig egy egészen új ajánlattal várhatjuk a karácsonyt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)