Hirdetés

Gamer adventi naptár - behálóz a mai akció

|

Képregényhős eddig nem volt az akciós címek főszereplői között, de ez ma megváltozik. A napi leárazás tárgya ugyanis egy Pókember-játék.

Hirdetés

A képregényhősök közül manapság Batman viszi a prímet, legalábbis ami a játékadaptációkat illeti, a mai leárazásban azonban egy Marveles hős, Pókember lesz a középpontban. Az 576 Kbye adventi naptárának mai ablakát kinyitva ugyanis a The Amazing Spider-Mant találjuk.

Egész pontosan a játék PC-s változatáról van szó, aminek az ára most mindössze 2999 Ft lett. A játékban a Csodálatos Pókember film eseményei után járunk. Egy félresikerült Oscorp-kísérlet utáni katasztrófát kell elhárítanunk, a szabadon bejárható Manhattenben pedig a bűnözők életét keseríthetjük meg, miközben a bajbajutottakon segítünk.

Ha szeretnéd beszerezni Peter Parker kalandjait, amik során félig ember, félig állat lényekkel és robotokkal is szembeszáll, holnap délig teheted meg, amikor már élesedik is a következő napi akció az 576 weboldalán, és a boltokban is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)