Hirdetés

Gamer Adventi Naptár - Star Wars-karakterek a mai akcióban

|

Az ünnep szellemében méghozzá egy olyan címről van szó, amit az egész család együtt játszhat. Íme, ezt rejti az adventi naptár mai ablaka.

Hirdetés

Az Ébredő Erő kapcsán a fél internet Star Wars-lázban ég, amíg viszont az új filmre, vagy a jövőben megjelenő Star Wars-játékokra várunk, az ünnepi kikapcsolódás ideális kelléke lehet egy családbarát, könnyedebb Star Wars-témájú játék. Teszem azt, a kisebbek és felnőttek számára egyaránt élvezhető Angry Birds Star Wars.

Az 576 Kbyte napi akciójának keretein belül ugyanis az eredetihez képest bőségesen felturbózott konzolos verziók közül szerezhetitek be a PS3-ra megjelent változatot, mindössze 2999 Ft-ért. Az ebben található 220 (!) pálya mellett egy kétfős koopeartív, és egy négyen játszható kompetitív játékmód is bekerült.

Ha számodra már unalomig ismert rutin csúzliból kilőni madarakat, akkor csupán holnap délig kell várnod, akkor érkezik egy vadonatúj akció az 576 Kbyte boltjaiba és a webshopra is, melyről persze szólni fogunk. Bár az alábbi trailer valószínűleg mindenkit meggyőz, hogy a jól ismert Star Wars-karakterek Angry Birdsös verzióinál kevés imádnivalóbb dolog létezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)