Hirdetés

Gamer adventi naptár - a Call of Duty is beköszön

|

Eddig nem volt FPS a leárazott játékok között, de ez ma megváltozik. Aki a CoD-sorozatból azokat a részeket szereti, amik kevésbé veszik magukat komolyan, most megtalálhatják a számításukat.

Hirdetés

Még mindig az 576 Kbyte adventi naptárának elején járunk, de már így is rengeteg műfajt érintettek a napi akciók, ma például egy FPS van soron. A Treyarch-féle Call of Dutykat sokan szeretik, mert a Modern Warfare-eknél merészebb volt a csapat, amikor a kevésbé komolyan vehető és realisztikus történeteket és helyzeteket alkottak meg a játékaik számára.

Akinek kimaradtak volna az sorozatban a World at Warral bemutatkozó stúdió CoD-játékai, az most a szokásosnál olcsóbban újíthatják be a Black Opsot, a mai akció keretei között ugyanis Xbox 360-on és PlayStation 3-on 45 százalékkal olcsóbban, 3499 Ft-ért szerezhetitek be az 576 boltjaiban és a webshopon is.

Ha nem vagy annyira oda a titkos katonai alakulatokról szóló sztorikért, akkor sincs nagy gáz, mert holnap délben egy vadi új leárazás vár majd az 576 oldalán.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)