Hirdetés

Gamer adventi naptár - a kompetitív FPS-ek királyáé a mai nap

|

Nem garantáljuk, hogy te megad is profi játékos lehetsz, de egy jó játékot mindenképpen beszerezhetsz a mai akcióban.

Hirdetés

Tegnapelőtt szerepelt az 576 Kbye adventi naptárában a Call of Duty sorozat egyik része, ami az FPS műfajon belül abba a típusba tartozik, ahová akár pár percre is beugorhatsz néhány fraget kiosztani. A mai akcióban azonban kicsit komolyabb vizekre evezünk, ugyanis az e-sportként is játszott shooterek között a legnépszerűbb játékot szerezhetitek be.

A mai napon a minden körülmények között közönség-kedvencnek számító Counter-Strike: Global Offensive árából engednek el negyven százalékot az 576-nál, így pedig 2999 Ft-ért szerezhetitek be a nemsokára egy kampány móddal is bővülő shootert.

Amennyiben a terroristák és a terrorelhárítók örök harcáról szóló CS:GO már meglenne, holnap mindenképp nézzetek vissza egy vadi új akcióért, amit megtalálhattok az 576 Kbyte boltjaiban, a webshopban, de persze mi is hírt adunk majd róla.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)