Hirdetés

Akciós Guitar Hero Live, kipróbálható Fallout 4 és Rise of the Tomb Raider - ezekkel vár az 576 KByte roadshow

|

Az 576 KByte roadshow szokás szerint elég erős játékfelhozatallal és izgalmas akciókkal vár mindenkit a hétvégén.

Hirdetés

Már nem választ el minket sok a budapesti PlayIT-től, de addig sem maradunk teljesen gamer rendezvények nélkül a fővárosban, köszönhetően az 576 KByte roadshow-jának. Az Árkád bevásárlóközpontban ezen a héten is elég durva játékfelhozatal vár majd Titeket, játékakciókkal és nyereményekkel kiegészítve.

Bár ismerjük, mit gondol a Fallout 4-ről és a Rise of the Tomb Raiderről a gamer sajtó nagy része, a roadshown ti magatok is kipróbálhatjátok akár a Bethesda új szerepjátékát, akár Lara kalandjainak új fejezetét. A sportrajongóknak ott lesz a FIFA 16, de a Halo 5: Guardianst és az Assassin's Creed Syndicate-et is megtaláljátok a kiállított konzolokon. A kiváló hangulatot az is megdobja, hogy a színpadon lévő méretes kivetítőn is játszhattok majd nyereményekért, de ugyanitt nyomhattok le néhány számot a Guitar Hero Live-ban, amit egyébként 20 százalék kedvezménnyel szerezhettek be a roadshow helyszínéhez közel lévő 576-üzletben. Emellett csomó más akció is vár titeket, amikhez itt találjátok a kuponokat (ezeket november 22-éig tudjátok beváltani).

A helyszín tehát a budapesti Árkád, az időpont pedig november 14-e szombat, délelőtt 10-től este 20 óráig. Ha tehetitek, semmiképp se hagyjátok ki!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)