Hirdetés

576 KByte Roadshow - ilyen volt a buli Vaderrel az Allee-ban (videó)

|

Az 576 Kbyte Roadshow ismét az Allee-ban járt, ahol birodalmi rohamosztagosokba és Darth Vaderbe botlottunk a Star Wars Battlefront kapcsán. Nézzétek meg, hogy milyen volt a hangulat!

Hirdetés

A budapesti PlayIT miatt egy kicsit most szünetelt az 576 Kbyte Roadshow, de a gigászi gamer esemény nagy sikerrel zárult, így számos vidéki város és fővárosi pláza után ismét az Allee-ba látogattunk el. 

A helyszínen profi táncosok tolták a Just Dance 2015-öt, Star Wars cosplay-esek várták az érdeklődőket, a szerencsések EndreMannal és Ádámmal is lepacsizhattak, de hogy mi történt pontosan, milyen volt az élmény, azt egy három és fél perces videó próbálja átadni nektek:

Ha esetleg még nem láttátok, érdemes megnézni azt is, hogy az 576 Kbyte Alle-s boltjában hogyan zajlott le a Star Wars Battlefront premier - Mazurék még koszorúztak is! 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)